Proseal introduceert snel volautomatisch verpakkingssysteem voor kratten en dozen

2021-12-31 17:17:23 By : Mr. Peter Tu

Proseal heeft zijn productportfolio uitgebreid met de lancering van een snel volautomatisch verpakkingssysteem voor kratten en dozen. De nieuwe Proseal's CP3 vormt een aanvulling op Proseal's uitgebreide assortiment traysealmachines om klanten een complete verpakkingsoplossing te bieden. De CP3 Case Packer combineert een efficiënt stroomverbruik en een compact formaat met het op hoge snelheid vullen van kratten en dozen tot wel 120 verpakkingen per minuut.

De sleutel tot de prestaties van de CP3 is het ProMotion-invoersysteem voor trays. Dit maximaliseert de doorvoer door gebruik te maken van "following motion" en intelligente buffertechnologie om de stroom van trays effectief te regelen, waardoor ze continu in de casepacker kunnen worden ingevoerd zonder te stoppen.

De CP3 kan een breed scala aan verpakkingsformaten aan, waaronder trays, emmertjes en sandwichverpakkingen, van verschillende materialen zoals A-PET, C-PET en karton. Automatische tool technologie maakt snelle en gemakkelijke formaatwisselingen mogelijk. Daarnaast zorgt het Quick Release (QR) systeem voor een snelle verwijdering en vervanging van de transportbanden, wat het mogelijk maakt om reiniging en onderhoud te versnellen en te vereenvoudigen.

Proseal Case Packer - CP3 De nieuwe casepacker heeft hetzelfde hoge niveau qua constructie en duurzaamheid als de toonaangevende traysealers van Proseal en bevat veel van hun geavanceerde functies. Deze omvatten het ProTect-contactloze login systeem, dat verschillende niveaus van autorisatietoegang biedt voor individuele gebruikers, en volledige compatibiliteit met de ProVision OEE en downtime-analysator die een uitgebreid realtime beeld van de machineprestaties levert. Installatie en dagelijkse bediening zijn vereenvoudigd dankzij het menu-gestuurde bedieningspaneel.

Opties zijn onder meer een extra kratvulling en een langere bufferbaan voor hogere snelheden. Krat aan- en afvoertransporteurs kunnen op maat worden gemaakt, ontworpen voor individuele fabriekslay-outs en de CP3 kan volledig worden geïntegreerd met aanvullende apparatuur zoals dozenopzetters, bestaande transportsystemen, etiketteerders en codeerders.

"Alle kwaliteiten die onze traysealmachines zo succesvol hebben gemaakt, zijn behouden gebleven in onze nieuwe Proseal CP3", zegt Nick Severn, Control Systems Engineer van Proseal. "Voor voedselproducenten biedt het een perfecte aanvulling om te zorgen voor een snelle en efficiënte doorlevering om de strikte deadlines van de retail te halen."

Voor meer informatie: Sismatec B.V. / Proseal UK Twentepoort Oost 8 7609 RG Almelo j.slaghekke@sismatec.nl  www.sismatec.nl

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | GroentenNieuws.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.