Bijpraten op beurs Interpom in Kortrijk - Boerderij

2021-12-31 17:15:34 By : Mr. Jason Ye

Wifo kan nu een hydraulische breedteverstelling van de vorken op haar kistenkantelaar leveren. Op de rotator was dit al eerder leverbaar. De meerprijs is fors: €8.500 tegenover €3.500 voor handbediening. Wifo begon in 1961, nu dus 60 jaar geleden met steekwagentjes. Daarvan werden er 60 gemaakt als relatiegeschenk en in Kortrijk iedere dag een verloot.

Breston levert sinds vorig jaar zijn machines af met een QR code. Scannen met een app produceert dat een digitaal onderdelenboek. Onderdelen bestellen via de app voorkomt bestelfouten en houdt automatisch de historie van de machine bij. Oudere machines hebben nog geen QR code, maar zijn achteraf nog in te voeren.

Pouchain stelt zijn nieuwe ORYX 4,75 vierrijer met 10 tons bunker voor. Staat achter op twee 1050/50R32 banden. Eigen gewicht 25,5 ton. Ook leverbaar met axiaalrollen en opvallend zijn de vier luchtbanden als alternatief voor diabolo’s. Prijsindicatie €450.000. Hegro Agri Service is de Nederlandse importeur.

De Grimme Quantum hallenvuller is er in 16 en 19 meter nu met 90 centimeter brede transportband. De aandrijving is een middenaandrijving geworden en de constructie is toegankelijker geworden voor onderhoud of reparatie. Overigens besloot Grimme de stand aan de dealers Evax en Riemens over te laten en vanwege Covid het eigen personeel thuis te houden.

Wanneer je reageert ga je ook akkoord met de regels.

Misset Uitgeverij B.V. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en Cookie Statement.