De Milk Desk is een schitterend minimalistisch bureau - Apparata

2021-12-31 17:19:35 By : Ms. Rightint Rightint

Apps, apparaten en alles internet

Auteur: JeroenW , gepost 21 augustus 2014 om 09:29 – 1 Reactie

Soms komen er van die bureau’s voorbij waarvan je meteen denkt, die moet ik hebben. Dit is er zo één.

De Milk Desk is ontworpen door de Deense ontwerper Soren Rose. Met dit bureau houd je, je eigen werkplek vrij van rommel en is hij zo ergonomisch mogelijk ontworpen. Met de centrale poot onder het bureau kan je het werkblad op de ideale hoogte instellen. Dat gaat ook nog eens elektrisch waardoor jezelf niet zwaar hoeft te tillen.

Het bureau kan je uitbreiden dankzij de vier modulaire vakken aan de zijkant. Hierin kan je bijvoorbeeld een papierhouder, lade of prullenbak plaatsen. Het is zelfs mogelijk om er een vissenkom in te verwerken voor de totale zen ervaring. Door de bureau’s aan elkaar te koppelen creëer je de ideale werkplek.

Het is helaas geen goedkoop bureau en hij is ondanks zijn Deens ontwerper niet bij de Ikea te koop. Hij is wel te bestellen via Yliving of Amazone voor de niet misselijke prijs van 3275 dollar. Je krijgt er dan wel gratis de verzendkosten bij, dat dan weer wel.

Een beetje handig iemand knutselt dit zelf in elkaar. Dan kun je hem ook precies naar eigen wens opbouwen, wel zo fijn en veel goedkoper.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

© 2013 – 2021 Apparata · Powered by Truer than North