On demand productie van golfkarton | VerpakkingsManagement |

2021-12-31 17:19:50 By : Mr. Kevin Fu

De vraag naar golfkarton dozen is mede door de beperkende overheidsmaatregelen enorm gestegen. Schaarste op de markt aan grondstoffen, langere levertijden en milieumaatregelen zijn de voornaamste redenen om dozen zelf te produceren.

Met de Kolbus Autobox familie is het mogelijk om golfkarton dozen on demand te produceren. Deze dozen kunnen vervolgens worden bedrukt, gevouwen en gelijmd. Producten worden nog regelmatig geleverd in te grote dozen die worden opgevuld met veelal kunststof luchtkussens, opvulchips of ander vulmateriaal. Door dozen te produceren die qua formaat beter geschikt zijn voor het te transporteren product, kan er worden bespaard op onder andere materiaal, productie en transportkosten.

Op 12 oktober besteden André Dokter en Gerard van den Hoven van ADKOW tijdens de Vakdag Print & Sign extra aandacht aan de Kolbus Autobox familie. Op de stand brengen ze in beeld hoe de golfkarton dozen op de Kolbus Autobox worden geproduceerd en zijn er meerdere samples van geproduceerde dozen aanwezig. Ze kijken er naar uit om samen met zowel bezoekers als mede standhouders te brainstormen over zaken die ons dagelijks bezighouden binnen de branche. ADKOW is op de Vakdag aanwezig om de naamsbekendheid te vergroten en bezoekers te informeren over de mogelijkheden op het gebied van machines, parts, consumables en service.

Wil je kennismaken met ADKOW en de Kolbus Autobox familie? Kom dan op dinsdag 12 oktober naar de Vakdag Print & Sign in Nieuwegein. Dit jaarlijkse dynamische netwerkevent bestaat uit een volle beursvloer, inspirerende sprekers en vaksessies met belangrijke spelers uit de grafische wereld. Ook voor ondernemers uit de verpakkingsindustrie zeker de moeite waard om te bezoeken en nieuwe contacten op te doen. Bekijk hier het uitgebreide programma. Het evenement is gratis toegankelijk, inclusief verzorgde lunch, borrel en diner.

Gratis registreren voor de Vakdag